Genealogie van Zon, van Son, van der Son, Sonmans, Sonnemans, Sonnius, Broekhoven.
11 feb 2022: Dringende video-oproep van canadese militair om NU voor de eigen bevolking te kiezen!  Amid so much hate, a clot-shot brings Russia & the West together. A Kremlin-backed pharma firm is registering AstraZeneca's clot-shot in Russia  Interview with Bob Moran, ex-politiek cartoonist van de Britse Telegraph over persoonlijke dilemma´s.  Steun aan boeren en kleine zelfstandigen om te overleven is zeker ook eigenbelang van burgers!  Farmers Defence Force

Personen in stamlijnen

Personen in stamlijnen

Persoonsnr 40894 Stamvader Relatiecluster_1
Achternaam Dussen Stammoeder Relatiecluster_2
Overige_namen van der Vader Naamgenoot
Voornaam Jan Moeder
Beroep_bijzonderheden Op 8 augustus 1406 droegen Jan van der Dussen en zijn zoons Jan en Hendrik het erf vanaf de Hinthamerstraat naar het water weer over aan Geerling Geerling Cnode metten Brode. 1e_partner Oede (Oda) NN 1350 4e_partner
Relaties_bijzonderheden X Oede (Oda) NN, dr v en . Kind dd 8-8-1406: Jan en Hendrik. 2e_partner 5e_partner
Data_persoon Jan van der Dussen, zn v en . Geb. ca 1350 Den Bosch? 3e_partner 6e_partner
Geboortemaanddag Overlijdensmaanddag Rechte_afstamming 0
Geboortemaand Overlijdensmaand Speciaal 0
Geboortejaar 1350 Overlijdensjaar Niet_publiek 0
Geboorteplaats Den Bosch? Plaats_overlijden Man 1
Geboorteprovincie Provincie_overlijden
Geboorteland Land_overlijden Bron
Aard Bron Omschrijving
ERFCIJNS V-A. Westelijk deel In den Boerenmouw over het water. Voormalige bebouwing In den Boerenmouw. Martin W.J. de Bruijn, Utrecht juli 2002. Op 23 december 1395 gaf Geerling zoon van wijlen Geerling Cnode alias genaamd metten Brode een erf aldaar, voor de hertogcijns van 2 groten en voor 12 pond per jaar aan Geerling, in erfelijke cijns aan Thomas van Hintham.
ERFCIJNS V-A. Westelijk deel In den Boerenmouw over het water. Voormalige bebouwing In den Boerenmouw. Martin W.J. de Bruijn, Utrecht juli 2002. Het werd gesitueerd over het water in het erf van wijlen Geerling Cnode tussen erf van de gebroeders Jan en Hubrecht van Gemert aan de ene en erf van eerstgenoemde Geerling aan de andere zijde.
TRANSPORT V-A. Westelijk deel In den Boerenmouw over het water. Voormalige bebouwing In den Boerenmouw. Martin W.J. de Bruijn, Utrecht juli 2002. Op 8 augustus 1406 droegen Jan van der Dussen en zijn zoons Jan en Hendrik die hij had verwekt bij Oda weduwe van wijlen Thomas van Hintham de helft in het erf weer over aan Geerling.
TRANSPORT V-A. Westelijk deel In den Boerenmouw over het water. Voormalige bebouwing In den Boerenmouw. Martin W.J. de Bruijn, Utrecht juli 2002. Het lijkt erop dat deze dit complex op 27 april 1410 weer heeft overgedragen aan Jan zoon van Iwijn Stierke.